Vitility's nieuwe hand- & voetverzorging concept
Maak via dit artikel kennis met ons nieuwe hand-& voetverzorgingslijn.

De reden achter de verandering.

De producten van onze hand- & voetverzorgingslijn zijn in een vernieuwd jasje gestoken. Zo waren voorheen de producten in een opvallende blauwe kleur verkrijgbaar. We vonden dat de uitingen van deze producten niet meer bij de huidige tijdsgeest passen en esthetisch niet matchen met de rest van ons assortiment. Daarnaast viel het ons op dat er geen uniformiteit in de kleuren was tussen de producten. Het kwam in onze beleving nog wel eens voor dat de producten net een teint blauw verschilden van elkaar.  

Vanuit dit gegeven zijn we de producten uit dit concept compleet gaan veranderen van blauw naar zwart. Een kleur waarmee je, naar onze mening, ook eigenlijk niet de mist in kan gaan. Deze beslissing zorgt ervoor dat de productlijn er fris uitziet en goed samenvloeit tot één totaalconcept. Nu is er geen zorgen meer over producten die niet bij elkaar aansluiten of passen in het esthetisch plaatje van jan en allemans’ badkamer.

Wat kan je dan precies van ons verwachten?

Het is van belang om de handen en voeten van goede verzorging te voorzien zowel in de koude als warme dagen anders kan dit tot resultaat droge handen en voeten hebben.

Door amper om te kijken naar de verzorging van jouw voeten kunnen er ook voetproblemen voordoen, zoals: likdoorns, hielkloven, ingegroeide teennagels en eeltvorming. Om dit soort problemen tegen te gaan hebben we de nagelknipper, voetrasp, puimsteen en nagelvijl.

Als het gaat om de verzorging en hygiëne van de handen, kunnen de nagelvijl en pincet goed ingezet worden

De producten zijn allemaal gemaakt van degelijk plastic en zwart TPR-materiaal. Het TPR-materiaal zorgt ervoor dat de producten een stevig houvast hebben, waardoor men alle producten met veel comfort en grip kunnen gebruiken.

Om weer even het geheugen op te frissen zullen we hieronder de producten toelichten. 

Pincet

70110970 - A.V.P. €4.95
 
Met de pincet verwijder je splinters van je handen of voeten. Natuurlijk kan het ook handig zijn bij het verwijderen van haren vanuit cosmetisch oogpunt. Het heeft een siliconen materiaal dat je grip rond het product verbetert.

Nagelknipper

70110950 - A.V.P. €6.95

De nagelknipper heeft een handvat met een veersysteem waardoor hij na het knippen van je nagels automatisch weer opengaat.


Nagelvijl

70110960 - A.V.P. €5.95
 
De nagelvijl heeft een antisliphandvat dat zorgt voor een betere grip. Het heeft een ruwe en fijne kant om je nagels te verzorgen.



Voetrasp met vijl

70110990 - A.V.P. €8.95

De voetrasp met vijl helpt bij het verwijderen van overtollige huid, zoals eelt, rond de voeten en zorgt ervoor dat jouw voeten weer zacht aanvoelen. Door het grote handvat met TPR materiaal is hij makkelijk vast te houden en eventueel druk uit te oefenen.

Puimsteen met borstel

70110980 - A.V.P. €6.95
 
De puimsteen met borstel is een multifunctioneel hand- en voetverzorgingshulpmiddel. Het heeft een groot handvat met TPR-materiaal waardoor hij niet glad is en daardoor stevig vast te houden is.



VANAF NU GELANCEERD EN LEVERBAAR! 

De eerste producten zijn besteld en worden in het vernieuwde jasje uitgeleverd aan jou!

Heb je vragen over wat je zojuist hebt gelezen?
 
Neem dan contact op met Sales support en zij helpen dan al te graag verder.

Mori van Haren

Mori works as a project manager at Mixed.Industries.

Let’s have a drink in style!
Maak via dit artikel kennis met ons nieuwe beker concept.